keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Jos voisin olla niin kuin he... (Prologi)


                                                    Heinäkuu 1999
Se rakennus oli ollut purkutuomion alla jo vuosia. Kukaan ei itseasiassa enää muistanutkaan kuka siellä oli asunut. Eipä sillä kai enää väliäkään ollut. Purettavaksi se oli menossa kuitenkin.

 Olinkin silloin menossa työkaverini Andrewin kanssa kartoittamaan paikkaa ennen lopullista purkamista. Sen oli tarkoitus olla aivan tavallinen päivä. 
Rakennus oli ikivanha mökki kaupungin laidalla. Kuulemma täällä oli asunut aiemmin eräs vanha nainen kissoineen. Hajun perusteella en menisi kiistämään tätä, enkä yhtään ihmettelisi vaikka useammankin elukan ruumis olisi mädännyt jo pidemmän aikaa lattialankkujen väleissä
 "Mä menen tuonne huoneeseen. Katso sä nuo kaapit läpi", huikkasin työparilleni. Andrew nyökkäsi suuresta kuvotuksesta kertova ilme kasvoillaan. Ei ihmekään, sillä kaikki alalla pidemmän aikaa työskennelleet tiesivät kaikkein ikävinpien yllätyksien löytyvän juuri kaapeista. Olisikin niin ollut tälläkin kertaa.
 Minä avasin oven ja nyrpistin nenääni. "Varmasti joku raato", ajattelin mielessäni. Oven takaa paljastui pieni huone mattoineen, pesualtaineen ja... "Andrew, tule, tänne, nyt!", huusin ja lyyhistyin sen jälkeen lattialle. Painoin pään polvieni väliin ja yritin hengittää. Sydämmeni hakkasi ja suuta kuivasi.
                         "Andrew, täällä on joku"





Hah, tulipas tämä prologikin vihdoin valmiiksi. Useamman osan tarina siis tulossa. Viidestä kymmeneen osaan ehkä. Samantyylinen "tarinaotsikkobannerimikävaan" , kuin Kaksi puolta -oneshotissa, on tekeillä mutta ei ehtinyt tulla vielä valmiiksi photoshopin käynnistysvaikeuksien vuoksi (seliseli :D ). Hmm, mitähän tästä vielä lätisisi. No, itse tarinasta sen verran. Genreksi menisi ehkä jokin jännityksen tapainen, maybe. Pienenä spoilauksena veriseksi alkaa menemään loppupuolella ja palasetkin toivon mukaan loksahtavat kohdilleen. Kommentteja ja palautetta olisi mukava saada.  Mutta noh, lukuiloa. :)

2 kommenttia:

  1. Kuvat oli vähän turhan pimeitä, ei oikein tahtonut saada selvää kaikesta :) Niissä olisi voinut nostaa vähän valoisuutta.

    Mutta kuulostaa mielenkiintoiselta! Ehkä jotain pientä esittelyä olisin kaivannut puhujista, tai sitten tämä toimii loistavana tehokeinona... se ajatus varmasti selkenee ensi osaa lukiessa.
    Mä en nyt oikein mitään pidempää saa suustani ulos, mutta jään odottelemaan jatkoa!

    Terveisin De Luca Trilogysta ja Simstasta tuttu Irvikissa ;)

    VastaaPoista
  2. Ui jee. Kommentti! :D

    Tarkemmin ajatellen olisi nuo kuvat voinut muokata valoisammiksi. Turhan pimeitä ovat kyllä. "Tarkista vielä kerran" -periaatetta pitäisi varmaan muistaa soveltaa myös kuvien osalta. Tekstinkin, koska huomasin tässä skrollatessani kirjoitusvirheitä. ._.

    Puhujista ei ole mitään esittelyä lähinnä siksi, että heitä ei tulla näkemään myöhemmin. Sen vertaa "turhia" sivuhahmoja, että ajatelin jättää esittelyt pois. Kukin saakoot itse päätellä haluamansa. Itseasiaasa nimenkin voi sitten itse arvella, sillä laiskuus iski eikä prologin kertojalla ole edes nimeä. XD Prologi itsessään on kyllä melkoisen tynkä, joten jotakin pidempää nyt kukaan ei oletettavasti suustansa saakaan.

    Kiitosta kommentista! :)
    -Black Cat

    VastaaPoista

Mielipiteesi on meille tärkeä... hetkinen, KETKÄ ME?

(Ja ai niin, arvostan jokaista kommenttia)